dilluns, 17 de maig del 2010

Valoracions positives del Half

El director de cursa del Half Challenge i un dels màxims responsables de l'empresa organitzadora, Agustí Pérez ha fet una valoració molt positiva de l'esdeveniment, sobretot pel que fa a l'alta participació dels triatletes i voluntaris.

Agustí Pérez diu que la prova d'ahir serveix de carta de presentació de cara a afrontar amb garanties el triatló de llarg recorregut, el Challenge, del proper 3 d'octubre; després d'haver-se sobreposat als problemes legals que hi havia hagut amb l'anterior empresa organitzadora.

L'alcalde de Calella i president del consorci turístic Costa del Maresme, el socialista Josep Maria Juhé, ha agraït la col.laboració dels voluntaris i l'esforç dels triatletes. A més, Juhé recorda amb emoció el moment en què s'abraçava amb el primer calellenc en arribar a meta, amb Joan Carles Castellà.

Per a la regidora i senadora convergent, Montserrat Candini, ahir va ser un dia pletòric en què tothom hi va participar activament a fer que la mitja triatló fos un èxit.

Per la seva banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Calella, el republicà Jaume Puig, també ha expressat la seva satisfacció per com s'ha desenvolupat la prova i creu que ara la feina és consolidar aquest important esdeveniment perquè tingui continuïtat.

Seguint la cursa també hi va haver altres regidors calellencs, el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, i els alcaldes de Pineda i Alella, Xavier Amor i Andreu Francisco, entre d'altres personalitats.

Igualment van seguir la competició molts membres d'entitats i assoaciacions calellenques.