dijous, 17 de desembre del 2009

Pressupost reduït

El Consell Comarcal del Maresme tindrà l'any que ve un pressupost de 33 milions d'euros. Així ho ha aprovat el Govern comarcal de PSC, CIU i ERC, i també amb els vots de l'oposició, PP i ICV.

Es tracta d'un pressupost que es redueix respecte a l'actual en un 9%. Tot i això, es destinaran més recursos a polítiques socials. La reducció de diners està causat perquè aquest any no s'ha incorporat al pressupost el Pla de Sanejament d'Aigües Residuals Urbanes que ha estat donat de baixa perquè la Generalitat no té prou diners per mantenir-lo.

El pressupost 2010 del Consell Comarcal del Maresme està organitzat en 37 serveis distribuïts en 3 àrees operatives i l'àrea de serveis generals. La novetat és la creació del nou Servei d'Atenció al Consumidor que entrarà en funcionament el proper mes de gener.En la seva distribució per àrees, l'àrea de Serveis Generals experimenta un creixement pressupostari del 10,74; l'àrea de Promoció Econòmica i Serveis Educatius incrementa el seu pressupost un 30%; l'àrea de Serveis a les Persones incrementa un 35% i l'àrea de Territori i Medi Ambient redueix el seu pressupost un 27,47% per la desaparició de les obres que estaven previstes i conveniades amb l'ACA.

«Pressupost CCM 2010»