dimarts, 15 de desembre del 2009

Triomf necessari

CB Calella Termotur 89 –Vilassar de Mar 60: Els calellencs es retroben amb la victòria en un partit on era fonamental guanyar.Els calellencs que eren conscients de d’importància de la victòria davant l’últim classificat, van sortit a per totes.

De fet, al primer quart ja es guanyava de 10 punts, 25 a 15. Els d´Aznar van saber aprofitar la superioritat física de Joan Robert Pagés per trobar bàsquets a sota o per tornar a obrir i d’aquesta manera obtenir bones posicions de llançament.

A la mitja part el resultat era favorable: 43 a 30. A la represa els calellencs van apretar una mica més en defensa, la qual cosa els va permetre sortir al contraatac i mica en mica van anar obrint diferències fins acabar el tercer període amb un marcador de 65 a 40.

Els últims 10 minuts van ser de tràmit i el míster va aprofitar per donar minuts als joves Ferran Valls i Matias da Silva.