dimarts, 15 de desembre del 2009

Bicis per a la ciutat

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Calella ha rebut 2 bicicletes provinents de la Diputació de Barcelona.

Aquestes bicicletes serviran per impulsar les tasques de vigilància ambiental i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. L'alcalde de Calella i regidor de Medi Ambient, Josep Maria Juhé, recorda que aquesta donació s'emmarca en el pacte d'alcaldes del Maresme i el seu compromís de reduir les emissions de C02.

El màxim responsable municipal ha expressat el seu desig que en un futur no molt llunyà molts tècnics de l'Ajuntament es puguin desplaçar per la ciutat en bicicleta.

L'acte de lliurement es va fer a finals de la setmana passada a la seu de la Diputació de Barcelona i va anar a càrrec del Diputat de Medi Ambient, Joan Antoni Barón. Es van lliurar 21 bicicletes per a policies locals i tècnics municipals.

La Diputació de Barcelona ha lliurat fins al moment més de 70 bicicletes que patrullen per més de 30 municipis. De fet, Calella ja en va rebre l'any passat diverses bicis que es van destinar als agents de la Policia Local que a l'estiu patrullen pel Passeig de Mar. Un altre dels objectius d'aquesta iniciativa és que les administracions locals donin exemple de pràctiques respectuoses amb el Medi Ambient.