dilluns, 7 de desembre del 2009

Concert al Parkinsol

Demà dimarts es fa a Calella un concert de Nadales molt especial. En primer lloc perquè les cantarà una soprano, Josefine Teixidó Constans. I en segon lloc, perquè l'escenari és el parquing subterrani del Parkinsol.

La soprano Josefina Teixidó ofereix demà dimarts un concert obert a tothom on repassarà cançons de Nadal que tots coneixem i hem cantat des de la nostra infància. L'artista vol que el públic participi activament del concert, canti amb ella, i fins i tot els entregarà una sorpresa. Hi haurà cançons com el noi de la mare, la mare de Déu quan era xiqueta, Santa Nit, a Betlem me'n vull anar, Josep i Maria, o el Rabadà. Josefina Teixidó ha explicat que el fet de cantar en versió soprano no serà cap impediment perquè el públic gaudeixi.

Un element sorprenent també serà l'escenari del concert. Es fa a l'edifici Parkinsol a la segona planta del pàrquing subterrani.

El concert és gratuït però servirà per recaptar fons per al projecte de Calella per a la construcció d'un centre de Salut Rural en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer.