dijous, 24 de desembre del 2009

Dia històric

Calella inaugurarà aquest proper diumenge la remodelació de la riera Capaspre. Un projecte urbanístic emblemàtic per a la ciutat i que ha consistit en el seu cobriment i urbanització.

A les 12 del migdia hi haurà una concentració a la part alta de la riera amb la tallada de la cinta amb el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, que estarà acompanyat per les autoritats locals. Posteriorment es farà un recorregut per la riera amb l'acompanyament de la Llopa i els batukes de Calella.

A 2/4 d'1 del migdia hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners i un vermut popular a benefici del projecte “Clínica Rural Calella 2010” de la Fundació Vicenç Ferrer.

L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Calella i compta amb el suport de la Colla de Geganters i Grallers, l'Agrupació Sardanista, l'Associació Sant Quirze, Gent de Barri de Pequín i la Confraria de la Mare de Déu del Roser.
A les 12 del migdia podran seguir la inauguració en directe per Ràdio Calella, amb locució d'Emili Pacheco i Jordi Bota.