dimarts, 1 de desembre del 2009

Menció per a la Fira

La Fira de Calella i l’Alt Maresme ha rebut una menció especial en l’acte de lliurament dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya. La Direcció General de Comerç ha reconegut el compromís de la mostra calellenca en la incorporació de les tecnologies de la informació i la comunicació en l’àmbit organitzatiu.

La distinció es va entregar dijous passat en el marc del Setzè Congrés de Fires de Catalunya, celebrat a Figueres. Hi van ser presents la regidora de Fires i els responsables tècnics de la l’esdeveniment.

La Direcció General de Comerç ha reconegut el caràcter innovador de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Li ha concedit una menció especial en l’àmbit de la innovació, premiant així a la voluntat de millora de la mostra. En els darrers 4 anys s’ha dut a terme una implantació progresiva de sistemes de qualitat basats en les noves tecnologies. Sobretot en l’àmbit organitzatiu i promocional. Carme Campà, regidora de Fires de l’Ajuntament de Calella ha manifestat que “és un reconeixement molt important perquè tot l’equip humà de fires és un equip que treballa amb molta constància, amb moltes ganes, sempre amb ganes d’innovar, i aquest any realment amb l’aplicació de les noves tecnologies, amb l’estrena una nova pàgina web, s’han fet molts esforços perquè això pogués tirar endavant”.

La Fira de Calella i l’Alt Maresme ja va rebre el Premi a la Innovació de les Fires en el decurs del Congrés celebrat ara fa tres anys, l’any 2006. Però el procés de millora al qual l’Ajuntament ha volgut conduir la Fira es basa també en el compliment de les normatives de qualitat ISO 9001 i SICTED en la gestió dels processos interns; i per últim, en la interpretació dels principals indicadors extrets de les enquestes de satisfacció que es fan entre expositors i visitants. Per això, i l’any 2007, la mostra calellenca va aparèixer en la primera publicació sobre bones pràctiques firals.

La titular de Fires de l’Ajuntament de Calella ha volgut agraïr públicament el treball que està fent el personal que es dedica a l’organització de l’esdeveniment, especialment al seu director, Ferran Muñoz, a qui atribueix en gran part la iniciativa de presentar la mostra al món a través d’Internet.

De cara a la trentena edició, l’any vinent, la direcció de la fira vol que tots els expositors puguin consultar electrònicament en quin punt es troba el seu expedient de contractació. Això ajudarà, a més, a reduir el volum de documentació.