dimarts, 22 de desembre del 2009

Victòria treballada

CF Calella 1-Poblenou 0. Els d’ Antonio Navas acaben guanyant un derbi marcat pel joc dur i la tangana final dins els vestidors. El Calella jugava un derbi inèdit contra el Poblenou, un equip farcit d'exjugadors calellencs.

El partit va ser molt equilibrat, jugat amb un ritme molt alt i amb entrades fortes on van saltar espurnes. A la mitja part es va arribar amb empat a 0.

Durant el descans l’ àrbitre va demanar els dos equips que baixessin el to de les entrades i de les protestes.

La segona meitat va començar també amb domini altern, però el jugador calellenc Villa va aprofitar la seva oportunitat per marcar l’ 1 a 0. Vuit minuts més tard, Adrian va tenir una doble oportunitat per eixamplar la diferència però el porter visitant va poder fer dues grans aturades.

Els segons 45 minuts semblaven que havien estat més tranquils , però al finalitzar el partit es va produir una forta tangana dins els vestidors.