dimarts, 1 de desembre del 2009

Bagó es disculpa

El president del Grup Serhs, Ramon Bagó, va demanar ahir dilluns disculpes als dirigents del Partit Popular de Catalunya per les seves declaracions dijous passat a Calella durant la presentació de la plataforma Calella Decideix. Segons fonts del Grup Serhs consultades per aquesta emissora, les paraules de Bagó van ser "desafortunades" però també "han estat magnificades" per alguns mitjans.

Les disculpes s'han fet a través d'una carta adreçada a la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho i també al portaveu dels populars a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

Recordem que l'exalcalde de Calella va manifestar en to col·loquial que s'hauria de matar a tots els populars. Les disculpes de Bagó van arribar el mateix dia en què la presidenta del Partit Popular de Catalunya va amenaçar amb querellar-se contra Ramon Bagó si no rectificava les seves declaracions, en un dinar col.loqui organitzat per Tribuna Barcelona.

Fins i tot, la presidenta del PP català va anunciar que si Bagó no rectificava el seu partit demanaria a la Generalitat que li retirés la Creu de Sant Jordi.