dimecres, 9 de desembre del 2009

Concert de Nadal

El tradicional Concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista de Calella retrà homenatge aquest any als 150 anys del Far de Calella, als 125 anys de la Cobla Montgrins i també recollirà diners que es destinaran a la Fundació Vicenç Ferrer. 3 fronts oberts que, tal i com ha reconegut el president d'aquesta entitat, fan un merescut reconeixement sense oblidar la qualitat artística d'un concert que cada vegada atreu a més gent de la resta de la comarca.

El tradicional Concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista de Calella portarà novament a la ciutat a un dels compositors fidels durant l'aplec de la sardana: Tomàs Gil i Membrado, que estrenarà "Montgrins bells". D'aquesta manera, l'autor també s'afegeix als actes de commemoració dels 125 anys de la Cobla Montgrins. Durant el concert també hi haurà especial record per al Far de la ciutat amb la interpretació de “Calella Far del Maresme” d'Antoni Giner. Recordem que aquest mes es celebren els 150 anys de la torre lluminosa, tot un emblema de la ciutat.

Enguany el Concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista també tindrà rerefons solidari i és que 1 euro de cada entrada es destinarà al projecte de construcció d'un centre de salut rural a Anantapur, que impulsa la Fundació Vicenç Ferrer, tal i com ha explicat el president de l'Agrupació Sardanista, Josep Riera.

"Donzella calellenca" de Ramon Rosell o la "Sardana de la Pau" són algunes de les sardanes que es podran escoltar al concert de Nadal. Josep Riera ha explicat a Ràdio Calella que cada any reben l'acollida i el caliu del públic calellenc i també de la resta de la comarca.

Sardanes de Jordi Molina, Pere Rigau o Vicenç Bou conformen el programa del concert que, com cada any es dividirà en 2 parts d'una hora aproximada cadascuna. El president de l'Agrupació Sardanista de Calella ha fet una crida per tal que la gent que fins ara no ha assistit al concert, ho faci.

L'entrada és de 6 euros per als socis de l'agrupació i 9 euros pels no socis. Començarà a ¼ d'una del migdia a la Sala Mozart.