dimarts, 15 de desembre del 2009

Els ciutadans volen més innovació i activitats

Una vintena de persones de diferents àmbits culturals de la ciutat van participar ahir al vespre en un nou Consell Municipal de Cultura.

La titular de l'àrea va fer balanç i anàlisi de les darreres activitats com ara els cicles culturals d'estiu. També es van presentar les conclusions de l'enquesta que s'ha fet sobre la Festa Major de la Minerva 2009. Un any en què per primera vegada s'ha separat la Fira de Calella i l'Alt Maresme de la Festa Major i, des del consistori es volien conèixer les opinions ciutadanes. S'ha fet a través d'una enquesta que la regidora de Cultura, Pilar Rocafort, ha subratllat que no ha seguit criteris professionals sinó que s'ha fet de manera casolana per tal de rebre suggeriments i comentaris. Rocafort ha sintetitzat les principals demandes ciutadanes en referència a la Festa Major i ha dit que falta més innovació, activitats per als adolescents, més atraccions i més activitats també per a la gent gran.

Durant el Consell Municipal de Cultura també es va aprovar definitivament el text de les bases reguladores de les subvencions per a entitats. Ara s'ha passat un esborrany als seus responsables perquè el puguin estudiar.

Per últim, es va donar informació del Pla d'equipaments culturals de la ciutat. Un pla que ja està elaborat i ara s'adapta al Pla d'equipaments culturals de Catalunya.