divendres, 11 de desembre del 2009

Premi per a La Vella Europa

El cafè La Vella Europa és l'espai guanyador del Premi Jeroni Martorell que concedeix aquest any l'entitat Amics de Calella. L'entrega del guardó es farà aquest divendres a dos quarts de vuit, just abans d'encetar un debat social sobre la crisi econòmica i la nova pobresa a la ciutat de Calella. L'acte es fa a l'Ajuntament Vell, un espai que l'entitat encapçalada per Jordi Amat vol dinamitzar.

Amics de Calella torna a retre homenatge aquest any a Jeroni Martorell, arquitecte que va fer la Biblioteca de la carretera, les escoles nacionals, l'escorxador i la balustrada del Passeig de Mar. En el seu nom es dóna un premi als particulars que han fet un esforç en la restauració d'un edifici antic. Aquest any el guardó és per el cafè La Vella Europa, propietat de Josep Villegas. El president d'Amics de Calella, Jordi Amat, ha destacat la feina feta per reformar aquest espai de la ciutat.

El propietari del cafè projectarà fotografies i descriurà el mobiliari més destacat durant l'acte de lliurament. Tot seguit Amics de Calella organitza una xerrada col·loqui, aquest any sobre la pobresa i la crisi econòmica.

L'acte de lliurament del premi Jeroni Martorell és avui divendres a 2/4 de 8 a l'Ajuntament Vell de la ciutat.