dijous, 24 de desembre del 2009

Missatge de Nadal de l'alcalde

Acaba l'any 2009 i l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, en fa balanç al tradicional missatge de Nadal que Ràdio Calella els ofereix avui a ¼ de 2 i a ¼ de vuit del vespre, just després dels informatius migdia i vespre.

Josep Maria Juhé reconeix que aquest 2009 ha estat un any ple de dificultats econòmiques per a moltes famílies de Calella. Dificultats per pagar la hipoteca, el lloguer i fins i tot, i més greu, per menjar cada dia. Davant aquesta situació, l'Ajuntament i les entitats solidàries, principalment Càritas, estan fent un esforç enorme per garantir les prestacions mínimes als ciutadans. Malgrat aquesta situació, la ciutat continua endavant desenvolupant projectes com el del cobriment i urbanització de la riera Capaspre. Un projecte emblemàtic que s'inaugurarà diumenge 27 de desembre i que, segons l'alcalde, serà per a tots els ciutadans.

En l'àmbit urbanístic Juhé també ha destacat el perllongament del carrer Església, entre Indústria i Cervantes i la cessió del Far per part de l'Autoritat Portuària. Al missatge nadalenc, l'alcalde també parla de la celebració del Challenge Costa de BCN-Maresme. Un esdeveniment esportiu que ha situat Calella al mapa mundial i que ha demostrat la seva capacitat d' organització, gestió i treball.

Josep Maria Juhé mira cap al nou any amb optimisme i esperança, tot i reconèixer que durant els primers mesos del 2010 encara hi haurà dificultats. Unes dificultats que espera que es vagi fent més febles amb el pas dels mesos.