dijous, 17 de desembre del 2009

Donació de sang

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya torna a visitar Calella en una nova campanya de donació de sang. Serà demà divendres al Rierany dels Frares entre les 10 del matí i les 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre.

El lema és el de cada campanya, “Amb una vegada no n'hi ha prou” i té com a objectiu captar nous donants. El delegat del Banc de Sang a Calella, Rosendo Castelló, ha explicat que durant les campanyes puntuals a la ciutat es produeixen moltes donacions dels donants habituals ja que reben a casa seva la carta avisant-los, però el més important és que s'hi acostin nous donants. Castelló considera que el nivell de donants s'incrementaria si es fes un canvi d'ubicació de la unitat mòbil.

Rosendo Castelló recorda els beneficis de ser donant de sang. En primer lloc perquè som solidaris i a més perquè ens permet tenir una analítica completa.

Segons el Banc de Sang i Teixits, Catalunya ja ha aconseguit la fita fixada per al període 2008-2010 d'assolir les 40,5 donacions per mil habitants i any. El Banc de Sang i Teixits torna a Calella diumenge entre les 10 del matí i les 2 del migdia, també al Rierany dels Frares.