dilluns, 21 de desembre del 2009

La festa del Far

L’Ajuntament de Calella va organitzar dissabte l' acte de celebració del 150è aniversari del Far de Calella, efemèride que es va complir el passat dimarts dia 15 i que va coincidir justament amb l’anunci de la concessió del seu ús al municipi per un període de 25 anys.

Dijous justament el ple de l’Ajuntament va acceptar les condicions de la concessió per part de l’Autoritat Portuària de forma unànime.

La festa d’aniversari, a la qual hi estava convidada tota la ciutadania, va començar a les 10 del matí amb una caminada que va sortir de la Plaça de la Constitució fins al mateix Far. Hi va haver una visita guiada i oberta per les seves instal·lacions i tot seguit va tenir lloc un un recital de poesia a càrrec de l’entitat Amics de la Poesia.

La celebració oficial se suma doncs a la convocatòria feta de forma improvisada el passat dimarts per un col.lectiu de calellencs. A través de missatges de mòbils, es va demanar als ciutadans que volguessin festejar el 150è aniversari del que és tot un símbol de la ciutat que portessin amb ells una espelma encesa. La premura de la convocatòria va fer que fossin poc més d’una quinzena de persones les que es desplacessin al Far.