dimarts, 22 de desembre del 2009

Far vermell

UEHC Instalaciones Andrés 26 - Oar Gràcia 26: Els calellencs van perdre una gran oportunitat de sumar 2 punts però es va deixar empatar un partit que tenien quasi guanyat.

El partit de dissabte va ser molt igualat. Els dos conjunts es marcaven de molt a prop i les diferències eres mínimes en el marcador i la màxima diferència va ser de dos gols. Al final del primers 30 minuts es va arribar amb un empat a 12.

La segona part va seguir la mateixa tònica, amb marcadors molt ajustats.Però els nostres en un moment donat semblava que podrien obrir una escletxa al marcador. A falta de 2 minuts 40 segons la UEHC guanyava de 2 gols i amb possessió de pilota, els calellencs es van atabalar i en comptes de jugar i atacar lentament i amb cap van jugar ràpid i desorganitzats. D’aquí que els nostres no aconseguien marcar i els visitants van aprofitar aquestes errades per fer ràpids contraatacs que van posar l’empat a 26 final.

Amb aquesta derrota els de Ramirez acaben l’any en l' última posició de la primera catalana i amb 6 punts , és a dir, amb només 2 victòries 2 empats i 7 derrotes.