dijous, 3 de desembre del 2009

Nadal a la biblioteca

Tot i que s'acosti Nadal, les tertúlies literàries continuen sent les protagonistes dels actes que es faran a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça durant el mes de desembre. Tot i això, hi haurà tallers infantils, nadales i la visita dels patges reials

Els primers dies de desembre estaran marcats per la continuació dels 3 cicles de tertúlies literàries que la Bibioteca calellenca té engegades a hores d'ara. En primer lloc hi ha les tardes de tertúlia del dia 10, on es comentarà el llibre "El temps de les cireres", de Montserrat Roig. L'endemà, dia 11, hi ha la tertúlia juvenil "Devorallibres", que parlarà de "Peter Pan de rojo escarlata", de Geraldine Geraldine McCaughrean. El dia 21 serà el torn del tastet literari per comentar "La sonrisa etrusca" de José Luis Sampedro.

El regust nadalenc arribarà amb diverses activitats, com la xerrada gastronòmica de la Quimeta de la Roda i el taller infantil de Nadal del dia 12 i la cantada d'havaneres que organitza el grup Punts Suspensius per al dia 19.

Un acte important i destacat que es viurà a la Biblioteca durant les festes és la presentació d'un llibre, amb un espectacle musical inclòs. L'autora és Laia Nogueras. El llibre es diu "Triomf", i el músic que l'acompanyarà a la presentació serà Marc Egea, intèrpret de viola, reconegut tant en solitari com gràcies a la trajectòria musical dins el grup "El Pont d'Arcalís".

Ja de cara al gener la Biblioteca acollirà la visita dels patges de Ses Majestats els Reis d'Orient per els nens i nenes que els vulguin donar la carta. Hi seran els dies 2 i 4 de gener.