dimecres, 30 de desembre del 2009

Activitats nadalenques dels comerciants

L'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial continua aquests dies amb la seva campanya de Nadal que enguany té per títol “Un Nadal amb Ritme”.

Segons la vicepresidenta d'aquesta associació, Montse Cordón, el nivell de vendes està siguent òptim tot i que es noten els efectes de la crisi i la situació econòmica complicada per la qual passen moltes famílies. Sigui com sigui, els comerciants calellencs un any més es bolquen i organitzen també per aquests dies de festa activitats lúdiques adreçades al públic infantil i juvenil. Una d'elles és la globoflexia, un taller que s'ha fet aquest matí a la Plaça de l'Església.

Les activitats són molt variades però totes tenen en comú entretenir la mainada. Aquests dies també hi ha un patge reial instal·lat al mercat municipal de Calella que recull totes les cartes per ses majestats els reis de l'orient.

La campanya “Un Nadal amb Ritme” s'acabarà el 8 de gener i el dia 19 es farà el sorteig de 5 viatges per a 2 persones a diferents indrets i 24 sopars. Aquest tradicional sorteig de la campanya de Nadal es retransmetrà en directe per ràdio Calella i inclourà diverses sorpreses.