dimarts, 15 de desembre del 2009

Empat insuficient

Juventus 1 -CF Calella 1: Els calellencs empaten un partit que van dominar pràcticament des de l´inici i tornen a perdre distància en relació als primers de la lliga.

Els nostres van sortir al camp decidits a sentenciar aviat el partit. Fruit d’ aquesta empenta Nito al minut 5 avançava els calellencs. El partit el tenia dominat el Calella però varen ser els locals que després d’ una bona jugada, al minut 35, van empatar. Després de l’empat els nostres van tornar a apretar de valent i van disfrutar d’un parell d’ocasions que no van poder ser transformades.

La segona part els de Navas van tornar a sortir a pel partit, però tot i que els locals es van tancar i els calellencs van tenir moltes ocasions de gol , el marcador no es va tornar a moure.

Cal dir, que el marcador s’hagués pogut moure, si l’àrbitre hagués vist com un defensa del Juventus rebutjava clarament un còrner amb les mans. Empat final i els nostres ja preparant el derbi de diumenge que ve al camp de La Muntanyeta contra el Poble Nou.