dimecres, 9 de desembre del 2009

Reforma del carrer Escoles Pies

Passat festes començaran els treballs de reforma integral del carrer Escoles Pies, un dels que connecta el carrer Jovara amb la plaça de la Constitució.
Aquests últims dies s’ha licitat el projecte per un import total de 271.000 euros.

El dilluns 11 de gener començaran els treballs de renovació del carrer Escoles Pies. L’actuació de millora en contempla l’asfaltat i la instal·lació d’un nou enllumenat. Però la part més important de la feina que s’hi farà serà la que no es veurà un cop asfaltat: tots els treballs de renovació de la xarxa de serveis i telecomunicacions, tal i com ha explicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Calella, Josep Torres.

Les obres duraran tres mesos i permetran fer un tractament integral dels sistemes d’aigua, clavegueram i pluvials. S’instal·larà la fibra òptica i els tubs de la xarxa MAN per futures incorporacions tecnològiques

El cost total de l’actuació és de 271.000 euros. La Diputació de Barcelona l’ha subvencionat amb 80.000 euros i el govern de la Generalitat amb 120.000 euros provinents del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. L’Ajuntament de Calella n’assumeix la resta, uns 71.000 euros.