dimarts, 22 de desembre del 2009

Ja és Nadal !!!

L'Agrupació sardanista de Calella ha lliurat aquest diumenge 1.000 euros a la Fundació Vicenç Ferrer. El lliurament s'ha fet després del tradicional concert de Nadal que impulsen els sardanistes de Calella i que va aplegar un bon nombre de persones a la Sala Mozart.

El director de la Fundació Vicenç Ferrer, Jordi Folgado, va ser l'encarregat de rebre els diners que es destinaran a la construcció d'un centre sanitari a Anantapur. Enguany el concert de Nadal de l'Agrupació Sardanista també ha fet 2 homenatges: Als 150 anys del Far de Calella i als 125 de la Cobla Montgrins.

D'altra banda, aquest dissabte s'ha fet la inauguració del pessebre de Calella, ubicat a la Plaça de l'Església. La inauguració va comptar amb un concert dels alumnes de l'escola de música Can Llobet on hi van participar les corals de l'escola, grups de música moderna i popular.

I una de les tradicions més arrelades a Calella és la representació del pessebre vivent. Va ser aquest dissabte i diumenge al Parc Dalmau de la ciutat.