dimarts, 22 de desembre del 2009

Mig miler d'adhesions

La plataforma Calella decideix! compta ja amb 492 adhesions de particulars al manifest en defensa del dret de decidir i de la celebració de la consulta popular sobre la independència de Catalunya, convocada a la ciutat pel proper 25 d’abril de 2010.

La comissió organitzadora ha començat ja la campanya informativa i dissabte passat va realitzar una recollida de signatures al carrer que va resultar ser molt profitosa.

El portaveu de la comissió organitzadora de la consulta a Calella ha fet un balanç més que positiu de la jornada de recollida de firmes que van fer dissabte al matí a la plaça del Mercat i a la tarda al carrer Matas i Rodés. Xavier Ponsdomènech ha declarat a aquesta emissora que, davant les circumstàncies, la xifra final d’adhesions és molt alta ja que "vam recollir més de 200 firmes també gràcies a la col.laboració d'algun comerç... Més de 200 firmes en un dia que feia molt fred i on va jugar el Barça".

La de dissabte va ser la primera de les activitats populars que celebrarà la plataforma Calella decideix! per tal de donar a conèixer al màxim la filosofia de la convocatòria del proper 25 d’abril. L’estratègia passa ara per tenir un contacte directe amb la ciutadania i, a partir d’aquí, recollir més adhesions i suports de tot tipus. En aquest sentit el portaveu ha assenyalat que van percebre que molta gent encara no sabia de què anava la consuluta ni que es faria a Calella.

El portaveu i coordinador general de la plataforma Calella decideix! ha qualificat d’èxit rotund el resultat de la primera onada de les consultes sobre la independència del 13 de novembre, no tant sols pel sí majoritari a la pregunta sinó pel fet que anessin a votar 200.000 persones de les prop de 700.000 que estaven cridades a les urnes.

Ponsdomènech ha explicat que la comissió organitzadora calellenca utilitzarà les millors eines que van posar en pràctica els dos promotors de la consulta passada.