dilluns, 7 de desembre del 2009

Nova senyalització

L'Ajuntament de Calella iniciarà l'any vinent un projecte de ciutat on es vol marcar i senyalitzar tots els equipaments socials, culturals i esportius que té la ciutat. La idea és posar rètols informatius per orientar aquelles persones que arribin a Calella en cotxe o a peu i busquin arribar a un indret concret.

A principis de l'any vinent Calella rebrà el projecte redactat per una empresa especialitzada, i llavors podrà començar la retolació dels equipaments.

La primera inversió inicial per part de Gestvia per aconseguir el projecte ha estat de 15 mil euros, i el pressupost municipal de l'any vinent destinarà 30 mil euros per començar a senyalitzar, segons les prioritats que es fixin amb la regidoria de Mobilitat. En primer lloc es pensa posar rètols que indiquin el camí cap a l'Ajuntament, la Biblioteca i el Museu Arxiu. A hores d'ara s'està decidint com serà físicament la senyalització.

Actualment a Calella hi ha una senyalització de color groc que indica la situació dels Hotels, uns rètols que es mantindran perquè són estàndards per a molts municipis catalans. La previsió és que d'aquí a 3 anys pugui estar gairebé enllestida la nova senyalització, que costarà uns 150 mil euros en total.