dimarts, 1 de desembre del 2009

Nou triomf

Tennis taula masculí: Termotur Calella 5 – Cambados 1. Els calellencs continuen intractables a la Divisió d’Honor Masculina.

Lideren la classificació després de la victòria davant el Cambados gallec. Els tres jugadors calellencs convocats pel partit van puntuar. Especialment meritòria va ser la victòria de Pere Navarro davant el jugador extracomunitari dels gallecs, un dels millors jugadors de la categoria.

Davant el Cambados, el Calella no va poder convocar el jugador Joan Moregó, que es trobava a Polònia disputant el Pro Tour, prova puntuable pel circuit mundial de la Federació Internacional de Tennis Taula.

Moregó va quedar eliminat en la fase de grups després de perdre per 4 a 1 contra el número 317 del rànquing mundial, i per 4 a 0 amb el número 165, el txec Tomas Koneckny.

El jugador del Termotur també va participar en la prova sub-21, on va tenir una mica més de sort i va poder passar de grup després de guanyar al danès Jonathan Groth per 3 a 1. Moregó va caure en l’última eliminatòria.