dimarts, 1 de desembre del 2009

Tornen a perdre

El Club Bàsquet Calella Termotur ha encadenat la segona derrota consecutiva en perdre per 78 a 61 a pista del Cabrera, en un partit que es va decidir en els últims 10 minuts de joc.

Fins llavors, els dos conjunts van estar força igualats, alternant-se al capdavant del marcador. Va ser en l’últim quart quan el Cabrera es va mostrar molt fort i superior i va acabar dominant el partit. L’entrenador verd-i-taronja, Sergi Aznar, va donar alguns minuts a dos júniors: Ferran Valls i Dídac Hernández, que amb 16 i 17 anys van mostrar molt bon predisposició i qualitat en el joc d’equip.

La derrota davant el Cabrera situa el Calella Termotur en el tercer lloc per la cua de la classificació de primera catalana, amb un balanç de 2 victòries i 9 derrotes.