divendres, 4 de desembre del 2009

La millora del Mercat

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Calella es mostra satisfeta per l’evolució cap a millor que ha experimentat el Mercat Municipal. S’ha incrementat el nombre de parades de venda, s’ha difersificat l’oferta i, a més a més, s’ha ampliat l’horari obrint el Mercat algunes tardes d’entre setmana.

La titular de l’àrea, Carme Campà, ha declarat que malgrat aquests avenços en qualitat i servei, encara hi ha feina a fer.

En una entrevista al programa Parlem-ne d’aquesta emissora, Campà també va referir-se a les noves obertures de botigues d’alimentació al carrer Sant Joan. Va dir que aquesta nova oferta no té perquè anar en contra del propi mercat perquè ofereixen productes diferents. Així Campà va manifestar que el que garanteix el Mercat Municipal "és un producte fresc, de l’hort, de les pageses mateixes d’aquí, i en canvi això no t’ho trobes en les fruiteries convencionals".

D’altra banda, hi ha la llei de Mercat i "nosaltres no podem prohibir a ningú que s’ubiqui al carrer Sant Joan, i el que sí entenem és que el carrer Sant Joan és un gran mercat exterior on hi pots trobar carnisseries, peixateries, fruiteria…”-ha declarat Campà.

La regidora de Comerç va admetre haver rebut algun comentari al respecte però cap queixa.