divendres, 30 d’octubre del 2009

2 calellencs en una gincama mundial

Dos joves calellencs participaran a la final mundial del Citychase, una gincama extravagant i sonada on competeixen parelles d'arreu del planeta. La final serà a Argentina i el seu objectiu serà desplaçar-se fins al lloc de les proves i superar-les amb rapidesa.

La Citychase és una activitat física que es fa a diverses ciutats del món, entre elles Barcelona i Madrid. Aquestes proves són eliminatòries de cara a una gran final que enguany és a Buenos Aires. Els participants reben un full amb pistes per arribar a un lloc concret i on han de superar proves de tot tipus, físiques, fastigoses o de superació personal. Cal arribar al lloc abans que ningú i fer les proves tan depressa com es pugui.

Per arribar a la final, la parella formada per Felip Santaren i Alex Garcia ha hagut de superar diverses eliminatòries. L'any passat a Madrid van ser 5ens i al cap de pocs mesos van participar a la CityChase de Barcelona. Aquí van quedar primers i obtenien el dret a participar a la final mundial, juntament amb la parella guanyadora de Madrid. Però l'organització només permet un representant espanyol a Argentina i calia dirimir qui hi aniria. Per això van participar a la prova de Dublín i els que quedessin en millor posició entre Madrid i Barcelona passarien a la final. Els catalans van quedar 4rts, i per davant dels madrilenys.