divendres, 30 d’octubre del 2009

Nou servei a l'Alt Maresme

Aquest divendres comença a funcionar l'Oficina d'Acció Ciutadana de l'Alt Maresme. Es tracta de la tercera oficina que s'instal•la a la comarca després de Mataró i El Masnou.

A través d'aquest servei, els ciutadans de Calella, Pineda i l'Alt Maresme en el seu conjunt podran realitzar gestions burocràtiques relacionades amb les prestacions que ofereix la Generalitat, sobretot en matèria de benestar social. A més, ha de donar suport al teixit associatiu de Pineda a través de l'Ajuntament. Així ho ha explicat Jaume Oliveras, secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques.

El Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat ha finançat el condicionament del local, situat al carrer Salvador Genís i Bech, 9 de Pineda de Mar, amb 63.000 euros. L'oficina, cedida per l'Ajuntament de Pineda, té una superfície útil de 91 metres quadrats.
L'Oficina d'Acció Ciutadana de Pineda i l'Alt Maresme estarà activa a partir d'aquest divendres entre 2/4 de 9 del matí fins a les 2 de la tarda i entre 2/4 de 5 fins a les 6 de la tarda.