dimarts, 13 d’octubre del 2009

Nous cursos de Dones de Calella

L'Associació Dones de Calella prepara novetats de cara a aquest curs. Es seguiran fent els tallers habituals, però n'hi ha de nous, com defensa personal i tai-txí. Tot plegat es presenta poc abans de la renovació de la junta directiva de l'entitat.

Aquesta temporada 2009-2010 l'entitat de Dones de Calella ofereix els cursos de sempre, però amb novetats. Hi ha preparat un nou curs per ensenyar a les dones a defensar-se d'una possible agressió i també un curset de relaxació amb l'art oriental del tai-txí. Aquests dos cursos s'afegeixen al curs gratuït d'informàtica i a la resta de tallers i activitats, tal i com ha comentat la secretària de l'entitat, Maria Pilar Roger.

Dels cursos en poden gaudir totes les persones interessades, en especial les més de 150 dones afiliades a l'entitat. La informació dels cursos es farà arribar a les cases de Calella a través de tríptics informatius.

Demà dimecres hi ha la reunió de renovació de la junta de l'entitat i es preveu que la nova direcció sigui continuista amb la linea actual, aprofitant les noves idees que es puguin aportar.