dijous, 15 d’octubre del 2009

CiU vol el Half a Calella

El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Calella aposta perquè la celebració del Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme continuï tenint com a base central Calella i no es traslladi a una altra ciutat o poble de la comarca. Precisament, un dels inconvenients de la prova esportiva i que s'han apuntat aquests dies és el tall de la carretera Nacional 2. Tot indica que els responsables del triatló estudiarien ara un altre recorregut interior per a la part de ciclisme. La portaveu del grup municipal de CiU, Montserrat Candini, creu que Calella no pot deixar perdre aquest esdeveniment.

Montserrat Candini ha explicat als micròfons de Ràdio Calella que el seu grup se sent corresponsable de la celebració d'aquest esdeveniment esportiu. La també senadora de CiU ha destacat que malgrat no haver vist els documents però sí haver mantingut converses amb els responsables del Challenge, el conveni entre el propietari de la marca Challenge i l'empresa organitzadora contempla Calella com a seu principal per a la disputa de les 2 versions del triatló.

La senadora calellenca considera que tant la mitja com la Challenge han ajudat a donar una embranzida a l'inici i el final de la temporada turística. Precisament aquest dimecres Candini ha presentat al registre de l'Ajuntament una carta adreçada a l'alcalde Josep Maria Juhé en què es posa a la seva disposició per tal de treballar conjuntament per consolidar aquest esdeveniment esportiu a la ciutat.

A la carta, Candini també expressa la seva preocupació després d'haver rebut informacions sobre la possibilitat que els responsables de la Challenge busquin altres localitats per a la prova.

Precisament aquest vespre el programa "Fòrum Obert" de Ràdio Calella tractarà, entre altres, aquest tema amb els màxims representants de les forces polítiques municipals; l'alcalde Josep Maria Juhé (PSC), Montserrat Candini (CiU) i Jaume Puig (ERC). El regidor del PP, Josep Maria Vila, ha excusat la seva absència per motius personals.