dilluns, 26 d’octubre del 2009

CiU demana 180.000 euros per al Challenge

Convergència i Unió esmenarà els Pressupostos Generals de l’Estat perquè incloguin una partida pressupostària destinada a finançar el Challenge Costa de Barcelona-Maresme del 2010.

Ho ha anunciat la senadora de CiU i regidora a l’Ajuntament de Calella, Montserrat Candini, qui ha detallat que la quantitat sol.licitada és de 180.000 euros.

Candini ha indicat que es fa aquesta sol.licitud a l’executiu espanyol al marge de l’esmena a la totalitat que CiU ha presentat als Pressupostos Generals de l’Estat. S’inicia, per tant, ara un període de negociacions en el qual el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assumit el compromís de defensar davant el govern la petició impulsada per Candini. Al marge d’això, la senadora espera també rebre el suport d’Esquerra Republicana i del PSC.

La partida de 100.000 euros inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest exercici ha estat la subvenció més elevada amb què ha comptat l’organització per a la celebració del Challenge Costa de Barcelona Maresme, per a l’edició de la mitja i llarga distància.