divendres, 9 d’octubre del 2009

Eulàlia Rodríguez Veneroso, nova primera secretària del PSC

Canvis en l’executiva del PSC de Calella. Eulàlia Rodríguez ha assumit la primera secretaria del partit substituint Carles Càliz, que ha renunciat al càrrec per qüestions professionals.

No és l’única elecció que hauran de fer els socialistes calellencs. També hauran de nomenar un nou secretari d’organització, funció que mentrestant continua ostentant Rodríguez. No hi ha moviments en l’àrea de finances, que continua en mans de Joan Torrent, regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament.

La nova primera secretària del PSC de Calella ha parlat a aquesta emissora dels objectius més immediats del partit. Entre ells, aconseguir més presència a la ciutat. Rodríguez ha comentat que
"crec que seria un bon exercici per Calella, un exercici democràtic que els partits ens proposéssim ser més visibles”.

Rodríguez no ha volgut avançar detalls de la configuració de l’equip que es presentarà a les eleccions municipals de la primavera del 2011. Tampoc si ella en formarà part. De totes formes sí que ha manifestat que posarà tota la força i energia "perquè la gent de Calella sàpiga que existeix el PSC a Calella i que som un partit fort i valent”.

Quant a la tasca de govern, la nova primera secretària del PSC de Calella apunta que, en l’actual context de crisi, cal seguir apostant per les polítiques socials.