dimarts, 6 d’octubre del 2009

Satisfacció pel Challenge

La destinació Costa de Barcelona-Maresme ha entrat a formar part de la família Challenge i l’octubre de l’any que ve se’n celebrarà la segona edició. Es farà, únicament, en la modalitat de llarga distància.

El màxim representant de la llicència mundial Challenge, Felix Walschöfer, es va mostrar ahir molt content i fins i tot emocionat per la implicació i el suport popular que s’ha rebut de Calella i el Maresme. Walchshöfer es va reunir a l’Ajuntament de Calella amb l’alcalde Josep Maria Juhé i el Consell Comarcal, Josep Jo, moments abans de celebrar-se l’acte de lliurament de premis a la Fàbrica Llobet-Guri.

La foto de família dels guanyadors del Primer Challenge Costa de Barcelona-Maresme es va tirar ahir dilluns a Calella, durant l’acte de lliurament de premis al que hi va assistir el president del Consell Comarcal, Josep Jo; l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé; i el director dels Challenges Sèries mundials, Fèlix Walschhöfer.

El triatleta català de 30 anys, Marcel Zamora, i la belga Sophie Goos, van recollir, a ritme del “We are the champions”, el premi que els acredita com a guanyadors de la primera edició de la prova maresmenca. Un premi en metàl.lic de 8.000 euros.

Alguns dels participants van aprofitar aquest últim acte del Challenge Costa de Barcelona-Maresme per consultar els resultats oficials i saber així si han complert el seu repte particular.

Ahir es va posar el punt i final a la cita d’aquest 2009, de forma exitosa. A nivell esportiu perquè els pronòstics s’han fet realitat i el català n’ha resultat el guanyador. I a nivell organitzatiu, s’han resolt definitvament els problemes detectats en la mitja distància- ha indicat Roberto Mondéjar, responsable del Grup Evolution.

L’única nota negativa de la jornada van ser els accidents que es van produir durant la cursa. Dos de lleus i un altre de greu: el d’una de les integrants de l’equip de relleus femení del Team Calella Triathlon.

La ciclista ferida, Núria Sauleda, veïna de Sant Pol de Mar, va ser en un primer moment atesa a l’Hospital de Mataró però va ser derivada a un centre hospitalari barceloní.

Segons fonts del Team Calella, l'operació va anar bé però li van haver de posar diverses plaquetes de titani al pòmul.