divendres, 30 d’octubre del 2009

Segon aniversari del Centre d'Acció Jove

El Centre d’Acció Jove de Calella compleix el seu segon aniversari. Aquest espai, ubicat dins la Fàbrica Llobet-Guri, al final d’un dels passadissos d’entrada, va ser creat amb l’objectiu de generar una alternativa d’oci per als joves. Més enllà d’això, també actua de punt d’informació sobre qüestions de salut, educació o lleure; en definitiva, tot els temes que poden ser del seu interès.

Durant aquest temps, els seus responsables han anat reformulant i adaptant el servei i l’oferta que s’hi fa a la demanda dels usuaris. Una curta història que es repassarà aquest vespre en el marc de la festa d’aniversari que s’ha preparat i que servirà també per inaugurar la nova sala de jocs. Judith Morillas és la tècnica de Joventut i la responsable del Centre d’Acció Jove ha explicat que s'ha organitzat un torneig de futbolí.

Durant la festa d’aniversari i els propers dies, els joves podran deixar constància de les seves propostes i suggeriments quant al futur del Centre al mural que s’ha penjat en una de les parets de l’equipament. La festa d’avui s’incriu en el programa dels anomenats “Divendres Moguts”, que es fan cada quinze dies i que ha estat la proposta més exitosa feta fins al moment.

El Centre d’Acció Jove està obert els dimarts, dijous i divendres de 4 de la tarda a les 8 del vespre. I no només és interessant visitar-lo quan s’hi fa alguna activitat en concret, allà també hi podran trobar informació de tot tipus com dels cursos que es fan a la Fàbrica.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calella, Pilar Rocafort, fa una valoració “bona” de l’equipament juvenil, tot i que s’aspira a arribar a un públic més ampli: L’objectiu final de la Regidoria de Joventut és que l’equipament esdevingui el motor de l’activitat juvenil de la ciutat, on s’hi articulin les polítiques a impulsar.