dilluns, 26 d’octubre del 2009

Canvis en el Challenge

Al marge dels moviments que s’estiguin fent a nivell polític per assegurar el sosteniment financer de la prova, al web oficial de la franquícia Challenge s’anuncien ja les dates per a la disputa dels triatlons de llarga i mitja distància de l’any vinent.

La data escollida per al Half Challenge és el 16 de maig; i en aquest cas no s’especifica encara en quin lloc ni sobre quin recorregut es farà la cursa. Es manté el primer diumenge del mes d’octubre, és a dir el 3 d’octubre de 2010, com el dia per a la celebració del Challenge Costa de Barcelona-Maresme.

En aquest cas, i en els mapes que es poden veure al web, es mantindrien els circuits de les tres proves del triatló de llarga distància d’aquest 2009.

En la mateixa entrada informativa, Challenge Roth anuncia que, a partir d’ara, assumeix directament l’organització del triatló calellenc, deixant fora per tant a l’empresa Evolution de Roberto Mondéjar. Així mateix, s’indica que el web oficial del Challenge Costa de Barcelona-Maresme passa a ser www.challenge-barcelona.es. Des d’aquí, es podran formalitzar properament les incripcions pels esdeveniments de l’any vinent.

No obstant això, continua operativa la pàgina web que va posar en funcionament Evolution quan era l’organitzadora de la prova, i amb qui Challenge Roth ha trencat segons el comunicat fet pel propietari de la marca. Una activitat que ha creat confusió i un cert recel entre esportistes i triatletes catalans que han iniciat un debat en fòrums especialitzats.

Al web d’Evolution, a més, s’anuncia una altra data per al Half Challenge del 2010. En aquest cas, a tot això, s’ofereix la possibilitat de formalitzar ja la inscripció.