dijous, 1 d’octubre del 2009

CiU se sent molesta

CiU de Calella s'ha mostrat profundament molesta amb el fet que a la nota de premsa on es fa resum de la Fira de Calella i l'Alt Maresme no s'hi anomena la visita de Felip Puig i Àngel Colom, dues visites polítiques convergents, i en canvi sí que es fa referència a la visita de la republicana Anna Simó.

La 29ena Fira de Calella i l'Alt Maresme ha generat una nota de premsa oficial de resum i balanç pel que fa a participació. Al text es recull explícitament, i amb aquestes paraules, la visita d'Anna Simó, diputada al Parlament de Catalunya, que va visitar la Fira durant la tarda de dissabte, acompanyada per la Regidora de Fires, Comerç i Consum, la Sra. Carme Campà. Per contra no es fa referència al fet que CiU de Calella va portar a la Fira el secretari General adjunt de Convergència, Felip Puig, i Àngel Colom, responsable de la sectorial d'immigració de CDC. El regidor convergent Albert Torrent ha comentat que a la nota "hi ha molts gestos de sectarisme polític i poc respecte institucional" .

Albert Torrent ha volgut posar de manifest una altra situació que consideren de falta de respecte cap a la seva formació. Es va produir, segons ha manifestat, durant el pregó de la festa major. Albert Torrent ha indicat que va sentir "l'alcalde dient-li a la cap de la llista més votada que no sortís al balcó del mig i sí al d'un costat".

Torrent ha reconegut que el partit es resignarà de nou a rebre disculpes per aquest fet, i ha arribat a la conclusió que és mentida la imatge pública de cordialitat que es vol transmetre des de l'equip de govern, i ha assegurat que molt sovint s'obliden de convidar els regidors de CiU als actes oficials o els avisen massa tard per poder-hi assistir.