dijous, 1 d’octubre del 2009

Juhé nega cap tipus de sectarisme

L'alcalde de Calella ha respost les crítiques del grup municipal de CiU en què titllava l'equip de Govern de practicar el sectarisme polític i de poc respecte institucional arran de l'omissió a la nota de premsa de resum de la Fira de Calella i l'Alt Maresme de la presència de 2 dirigents de Convergència Democràtica.

Josep Maria Juhé ha explicat a Ràdio Calella que ell no es caracteritza per practicar cap sectarisme "cap a ningú i cap a cap partit polític" i que no vol entrar en una sèrie de declaracions i contradeclaracions. En tot cas, Juhé considera molt positiu que els grups de l'oposició portin els seus líders a la fira "després d'haver-la criticat" -ha manifestat Juhé.

L'alcalde de Calella ha explicat també que va ser ell qui dissabte va anar a saludar el secretari general adjunt de Convergència Democràtica quan estava visitant la fira.

A la nota de premsa de balanç de la Fira sí que es recordava la presència a l'esdeveniment de la portaveu d'Esquerra al Parlament, Anna Simó. Juhé ha indicat que "si alguna cosa s'ha fet malament s'ha corregit".