dimecres, 7 d’octubre del 2009

La cara i la creu del Challenge

La destinació Costa de Barcelona-Maresme ha entrat a formar part de la família Challenge i l’octubre de l’any que ve se’n celebrarà la segona edició. Es farà, únicament, en la modalitat de llarga distància.

El Challenge Costa de Barcelona-Maresme té la seva continuïtat garantida després que aquest dilluns s'hagi reunit a Calella el màxim representant de la llicència mundial Challenge, Felix Walschöfer amb els responsables polítics de la comarca.

Walschöfer s'ha mostrat molt content i fins i tot emocionat per la implicació i el suport popular que s’ha rebut de Calella i el Maresme. Walchshöfer s'ha reunit a l’Ajuntament de Calella amb l’alcalde Josep Maria Juhé i el president del Consell Comarcal, Josep Jo, moments abans de celebrar-se l’acte de lliurament de premis a la Fàbrica Llobet-Guri.

D'altra banda, la nota trista d'aquest triatló ens arriba amb l'aparatós accident que va patir l'esportista Núria Sauleda, integrant de l'equip de relleus del Team Calella Triatlhon quan, per intentar esquivar un vianant que va passar el cordó de seguretat, va topar amb un altre ciclista just a l'alçada de l'estació de RENFE de Mataró.

Núria Sauleda ha estat sotmesa a una reconstrucció del pòmul amb titani i es recupera a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Si la seva evolució és favorable podria rebre l'alta mèdica aquest dijous. Sauleda però haurà d'estar de baixa aproximadament un mes abans de recuperar la normalitat.

Núria Sauleda ha escrit un correu electrònic d'agraïment per les mostres de suport rebudes a les últimes hores. Sauleda diu que es troba bé anímicament i ja pensa en poder estar a punt per poder participar el proper any de la Challenge 2010. De fet, afegeix que quan surti de l'hospital anirà a comprar-se una bici i un casc nou per començar a entrenar de nou, i acabar allò que vaig començar amb la Judith i l'Ester, les seves companyes d'equip.