dijous, 15 d’octubre del 2009

Cursos formatius

La regidoria de Comerç i Consum de l'Ajuntament de Calella continua apostant per la dinamització del comerç a la ciutat i també per la formació de les persones que es troben a l'altre costat del taulell de les botigues. Per aquest motiu, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un curs i diversos seminaris de formació que es realitzaran avui dijous i demà divendres i adreçats exclusivament als paradistes del mercat municipal.


La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Calella ha organitzat un curs i dos seminaris per als titulars de les parades del mercat municipal.

El curs, que es fa avui dijous i demà divendres, té per títol “La parada vista com una experiència”. Els seminaris estan programats pels propers dijous i divendres 22 i 23 d'ocutbre i tenen per títol “Fem promoció de la nostra parada” i “Les habilitats directives i la comunicació amb el client”. Tant els seminaris com el curs s'impartiran a les aules de formació de la fàbrica Llobet Guri i s'emmarquen en les activitats que s'organitzen per dinamitzar i donar suport als paradistes del mercat municipal de Calella.

Recordem que durant l'últim any la regidoria de Comerç ha impulsat reformes i millores del mercat municipal i ha afavorit la instal·lació de nous operadors a les parades buides. Precisament, la titular de Comerç i Consum ha explicat a Ràdio Calella que des que s'han fet les obres de millora al mercat s'ha incrementat el nombre de clients.

L'objectiu final és, segons Maria Carme Campà, oferir un producte i servei de qualitat.