divendres, 23 d’octubre del 2009

Presentació del llibre del Grup Pa, Vi i Moltó

Avui a 2/4 de 8 es presenta a la Sala d'actes del Casal l'Amistat el llibre “El temps ha passat volant" que recull els 40 anys d'història d'una de les entitats més dinàmiques de Calella; el grup Pa Vi i Moltó.

El llibre fa un repàs a les activitats que durant aquestes 4 dècades ha anat realitzant el grup Pa Vi i Moltó, des del seu naixement fins als nostres dies. En ell s'hi repassen els actes que protagonitzen els integrants del grup, amb la tradicional samarreta groga. Justament aquest element és part de la portada del llibre, on reposa damunt una tanca de fusta, amb una barretina, mentre per damunt seu passen volant, com el temps, dos ocells just per davant el far de Calella. Tota una metàfora per un llibre carregat d'història i anècdotes del grup, escrit per Jordi Amat.

El grup ha renovat la seva seu, s'ha mantingut fidel a la celebració d'actes populars com l'arrossada o els plats cuinats, n'ha inventat de nous com la trobada de plaques de cava, i ha fet al seu local incomptables exposicions. El Grup Pa Vi i Moltó ha estat liderat per Jaume Pruna, que com el Llop de Mar de l'havanera, amb 40 anys a l'esquena, pronostica aviat un canvi en la direcció del grup.