dimarts, 27 d’octubre del 2009

Activitats de la Biblioteca

La Biblioteca de Can Salvador de la Plaça de Calella estarà tancada al públic els dies 16 i 18 de novembre. El motiu és la reestructuració del sistema informàtic, que ha obligat als seus treballadors a fer cursos de reciclatge i durant dos dies s'aturaran els ordinadors per fer el canvi del programari. Tot i això, durant el novembre hi ha activitats destacades, sobretot la visita de l'escriptora Empar Moliner el dia 28

La visita d'Empar Moliner serà just uns dies després de la tarda de tertúlia dedicada a comentar l'obra “T'estimo si he begut” de la polifacètica escriptora, actual comentarista del programa “Els Matins de TV3” de Josep Cuní, coneguda per les seves excèntriques postures a l'hora de seure i la seva manera de fer comentaris.

Una altra de les activitats destacades és la presentació de dos llibres reeditats que tracten al voltant de la Guerra Civil. Un és del calellenc Francesc Grau i es diu “Dues línies terriblement paral•leles”. L'altre és de l'arenyenc Ferran de Pol, “Un de tants”. La presentació anirà a càrrec del Doctor Joan Ferrer i Costa i el periodista Saül Gordillo. Serà el divendres dia 13 a les 19h.

El dia 20 de novembre començarà a la Biblioteca un cicle de conferències amb una xerrada sobre el càncer de mama, a càrrec del Doctor Pere Puig i Gris, que es fa amb el suport d'Oncolliga Calella. Val a dir també que durant tot el mes hi haurà al vestibul una exposició fotogràfica de Josep Maria Colomer Mir, membre de FotoFilm Calella, al voltant de la Torre dels anglesos, derruïda ara fa trenta anys, i fins al 24, al segon pis, n'hi ha una altra sobre els 20 anys del mur de Berlín.

Aquestes activitats s'afegeixen a les habituals, com tallers de memòria i tertúlies literàries. Aquest novembre, però, amb una activitat especial: una festa infantil i juvenil de la Castanyada al pati de la Biblioteca, on es premiarà la disfressa més terrorífica.Serà el dissabte set al vespre.