dilluns, 19 d’octubre del 2009

La Festa de l'Esport, diumenge a la tarda

Ràdio Calella i Raül Cabrera, el col.laborador del programa "La Banqueta" d’aquesta emissora, seran dos dels protagonistes de la Festa de l’Esport de Calella 2009. Rebran un reconeixement en la categoria de millor treball informatiu o periodístic, juntament amb la revista Estela, o el responsable de premsa del Club de Futbol Calella, Enric Coll. Dins aquest apartat, que aquest any no se sotmet a votació sinó que són mencions especials, també es premiarà la secció FUTCAT del diari Sport, on s’informa del futbol català de base.

Hi ha 17 categories de premis més, que aquestes sí, seran elegides per un jurat.


Els 4 esportistes sèniors masculins nominats a la Festa de l’Esport d’aquest 2009 pels seus mèrits durant la temporada passada són l’atleta Samuel Carnicero, el nedador Jordi Corominas, Pere Navarro, del Club Tennis Taula Calella i finalment Josep Maria Missé, del Club Esportiu Subaquàtic de Calella.

Les sènior femenines que opten al premi són l’atleta Mònica Santos, la nedadora Loli Balbuena, Jèssica Hernández, del Club Tennis Taula Calella, i Eva Chamorro, del Club Esportiu Subaquàtic.

Com en les últimes edicions de la gala, hi ha apartats especials per als millors masculins i femenins en esports d’equip. Pel que fa als nois, els nominats són Jordi Casas, del Club Volei Calella; Dani Guirao, del Club de Futbol Calella; Joan Robert Pagès, del Club Bàsquet Calella; i David Tardío i Geremías Modolo del Club Balonmano Calella.

Hi ha només una candidata en la categoria de millor sènior femenina en esports d’equip que és la nedadora de sincronitzada Sílvia Borrell.

Es disputaran el premi al millor esportista d’èlit Ander Mirambell, atleta que ha entrat al pla estatal d’ajudes als esportistes olímpics per haver-se preclassificat a les Olimpíades d’Hivern del 2010; i la palista Svetlana Mayorova, que juntament amb les seves companyes del Suris Calella es va classificar per a la Lliga Europea de Tennis Taula.

Sis són els entrenadors nominats: Gabriel Sanguino, Maria Ten, Aitor Puig, Rosendo Aymà, Joan Coll, Antonio Navas i Jordi Bonilla.

I pel que fa a les entitats o clubs que han estat seleccionats pel seu treball. La secció d’handbol platja de la Unió Esportiva Handbol Calella, encarregada d’organitzar el millor torneig d’handbol platja d’Espanya; el Club Tennis Taula Calella, per haver aconseguir col.locar un dels seus equips a la màxima categoria continental; el Club Bàsquet Calella, pel seu compromís amb les categories base; el Club Atletisme Calella per la seva implicació en el Challenge; i la Fundació Privada de l’Escola de Futbol del Club de Futbol Calella, pel seu treball i resultats.

També es reconeixerà l’esforç i la implicació de les empreses patrocinadores de l’esport calellenc. I també es premiarà, sense votació, a persones amb una trajectòria destacada en l’àmbit esportiu. Un premi que recolliran Ramon Coll, Ramon Millàs, Jordi Martí, Jordi Sagrera, Manel Vicente, Antonio Villegas i Salvador Castronuño.

La Festa de l’Esport es celebrarà aquest diumenge dia 25 d’octubre a la sala gran de la Fàbrica Llobet-Guri. Ja no es diu Nit de l’Esport perquè la gala començarà a dos quarts de set de la tarda i no inclourà un sopar. Això sí, hi haurà un pica-pica en finalitzar.

Totes les persones que hi vulguin assistir hauran d’adquirir una butlleta al preu d’un euro, amb la qual entraran al sorteig de material esportiu que donaran tots els clubs esportius calellencs. Els diners que es recaptin es destinaran a Carritas Parroquial de Calella.