divendres, 23 d’octubre del 2009

Calella inaugura l'ampliació d'El Carrilet

Calella ha inaugurat aquest matí de manera oficial l'ampliació de l'Escola Bressol Municipal El Carrilet. Ha estat en un acte en què hi ha participat el conseller d'Educació de la Generalitat, Ernest Maragall.

L'Escola Bressol Municipal El Carrilet funciona a ple rendiment oferint l'educació de 0 a 3 anys a un centenar de nens i nenes a través d' una plantilla d'una desena d'educadors. Amb l'ampliació d'aquest equipament educatiu s'ha eliminat el dèficit de places educatives de 0 a 3 anys que hi ha hagut durant els últims anys a la ciutat. L’acte oficial d’inauguració de les obres d’ampliació d' El Carrilet, que s’han fet aquest estiu a l’ala esquerra de l’edifici Costa i Fornaguera, ha comptat amb la presència del conseller d'Educació, Ernest Maragall. Precisament, el titular d'Educació ha destacat que les llars d'infants compleixen 2 funcions molt importants. D'una banda, ser model educatiu i d'altra contribuir a la conciliació de la vida laboral i familiar dels pares i mares.

Per la seva banda, l'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha destacat que amb l'acte d'avui s'ha culminat una feina iniciada fa molts anys.

Recordem que les obres d'ampliació de la llar d'infants municipal El Carrilet ha tingut un cost aproximat de 300.000 euros: 270.000 provinents dels Departament d'Educació i 30.000 aportats per l'Ajuntament. El conseller Maragall també ha visitat l'IES Bisbe Sivilla on estudien 650 alumnes.