dilluns, 5 d’octubre del 2009

Tots amb el Challenge

La societat calellenca s'ha bolcat amb la celebració de la Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Des de primeríssima hora del matí, als volts de les 7, ja es veien pel passeig de Mar calellencs que no volien perdre's l'inici del triatló.

La classe política de la ciutat també ha volgut participar activament en l'organització de la prova. Per l'alcalde de Calella, el socialista Josep Maria Juhé, avui ha estat un dia històric per a la ciutat i també per a la comarca.

Per a la portaveu de CiU i senadora Montserrat Candini, que ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a la prova femenina de natació, avui ha estat la prova de foc de Calella davant el gran esdeveniment esportiu.

El regidor d'Esports i portaveu d'ERC, Jaume Puig, ha destacat la gran implicació de la ciutat i dels sectors privat i públic en la prova. Un dia doblement especial ja que també s'han jugat els partits classificatoris per a la ETTU Cup de tennis taula.

La Challenge Costa de Barcelona Maresme rep el suport institucional de la Diputació de Barcelona, del Consell Comarcal i també del Govern de la Generalitat. El director de Turisme de Catalunya, Joan Carles Vilalta ha destacat la promoció que es fa del país a través de grans proves esportives com aquesta i com les del tennis taula.

Abans d'iniciar-se la prova, quan faltaven 4 minuts per a 2/4 de 8 del matí, s'ha fet un minut de silenci per al triatleta mallorquí Andreu Serra, mort fa uns dies.

Els dispositius i protocols han funcionat correctament tot i que, pel que fa estrictament a la prova, s'ha de dir que un triatleta ha caigut i s'ha trencat la clavícula.