diumenge, 4 d’octubre del 2009

Zamora i Goss, guanyadors del Challenge

Marcel Zamora ha estat el guanyador de la Primera Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Ha creuat la línia de meta a les 8 hores, 15 minuts i 37 segons.

Per a Marcel Zamora aquesta és la tercera victòria de la temporada. Segons ha reconegut als micròfons de Ràdio Calella, es tracta de la victòria més important i especial per a ell, ja que ha estat a casa seva i envoltat de les persones més properes.
Marcel Zamora, que porta mitja vida dedicada als triatlons, ha tingut un record especial per alguns esportistes i amics que han perdut la vida a les últimes setmanes com ara el triatleta mallorquí Andreu Serra, qui precisament havia de prendre part d'aquesta prova. El segon classificat ha estat el finès Mika Luoto amb un temps de 8 hores 22 minuts i 56 segons. El tercer classificat ha estat l'alemany Bernd Eichhorn.

En la categoria femenina la guanyadora ha estat la belga Sofie Goos. Als micròfons de Ràdio Calella ha explicat que la prova que li ha costat més ha estat la natació però en general li ha anat molt bé.

Sofie Goos ha valorat com a molt bona l'organització de la prova i ha lloat la ciutat de Calella i els seus ciutadans. Fins i tot ha dit que tornarà com a turista. La segona guanyadora ha estat Katia Konschak. En tercer lloc ha quedat Hillary Biscai.

Ràdio Calella ha transmès durant 10 hores gairebé ininterropundes el Challenge Costa de Barcelona-Maresme.