dimecres, 28 d’octubre del 2009

Conflicte intern entre Evolution i la propietària de la marca Challenge

L’alcalde de Calella i president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Maria Juhé ha assegurat que el Challenge Costa de Barcelona-Maresme es tornarà a disputar l’any vinent a la comarca, independentment de l’anunci fet per l’empresa alemanya propietària de la llicència Challenge en què informava que havia retirat la concessió de la marca a l’empresa que ha organitzat els triatlons de mitjana i llarga distància aquest 2009, l’empresa Evolution.

Juhé ha volgut donar un missatge de tranquil.litat refermant-se en què el Maresme "és família Challenge" i ha agraït la feina feta pels responsables d'Evolution i de la marca Challenge .
Juhé ha indicat que el trencament de les relacions contractuals entre la franquícia Challenge i Evolution vindria motivat per les desavinences existents entre els seus responsables. No obstant això, ha manifestat que l’Ajuntament de Calella i el Consell Comarcal estan al marge d’aquest conflicte, que hauria arribat als tribunals, i que les administracions públiques van signar un contracte amb Evolution per a la organització del Challenge. Per tant, si l’empresa presidida per Roberto Mondéjar ja no disposa de la marca el contracte quedaria sense efecte, segons la legislació alemanya.

A banda d’això, l’empresa Team Challenge ha activat un nou portal web del Challenge Costa de Barcelona-Maresme, on informa a més de les dates de celebració dels triatlons del 2010, dates que no concorden amb les que publica Evolution a través de la seva pàgina web. Davant d’això, el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, ha recordat als responsables d'Evolution que aquests són aspectes que s'han de consensuar i decidir un cop es sàpiga qui és l'empresa organitzadora.

Ràdio Calella s'ha intentat posar en contacte, sense èxit, amb el responsable d'Evolution, Roberto Mondéjar, per conèixer la seva versió dels fets.