dimecres, 14 d’octubre del 2009

Botiga al carrer

L'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial ha celebrat aquest darrer cap de setmana "La Botiga al Carrer". El balanç que en fan els seus responsables és molt positiu i tot un èxit. Hi ha contribuït el preu dels productes que es venien, més barats que al comerç tradicional. Unes oportunitats que no es va voler perdre una gran quantitat de compradors, buscant roba i complements a un preu més baix per alleugerir la butxaca.


Una butxaca, la dels compradors, afectada per la crisi econòmica. I uns magatzems, els de les botigues, cada cop més atapeïts per l'estock acumulat. La botiga al carrer de l'Associació de Comerciants Calella Centre Comercial ha satisfet de nou els interessos de les dues parts. Preus més barats per reduïr productes acumulats als comerços.

La "Botiga al carrer" ha volgut també donar un nou aire al comerç de Calella, ajuntant el fet de comprar amb la vessant lúdica de passejar i estar al carrer aprofitant el bon temps que ha fet aquests darrers dies. Una altra de les protagonistes de la Botiga al Carrer va ser la nova bossa de paper de l'Associació de Comerciants, dissenyada per Anna Vivancos. L'objectiu dels botiguers és que a curt termini desaparegui el plàstic de les botigues de la ciutat.

Actualment l'associació ja no serveix cap tipus de bossa de plàstic als seus associats, i han qualificat la iniciativa d'un avanç important per al comerç de Calella