dijous, 22 d’octubre del 2009

Torna el Festival com els d'abans

Aquest diumenge 25 d'octubre i també el dia 29 del mes que ve torna a Calella el "Festival com els d’abans". Enguany arriba a la 21ena edició i recollirà diners en benefici de la Fundació Vicenç Ferrer. El Festival està presentat per Laura Janer, Pilar Roger i Ferran Musach.

La 21ena edició d'el Festival com el d’abans mourà més de 150 persones, tan dalt l’escenari com darrera el teló. I en farà feliç a moltes més, ja que cada any l’esdeveniment recapta fons per a una entitat solidària. L'any passat, el 2008 els diners es van destinar a la fundació que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, l’Ela Morrie. Aquest 2009 la recaptació anirà en favor de la Fundació Vicenç Ferrer.

Aquest any el festival com el d’abans arriba després de la mort recent d'un altre mític cantant: Luís Aguilé. Cal recordar que l'any passat el Festival com el d'abans es va fer uns dies després de la mort de Ramon Calduch. Les entrades pel Festival com el d’abans es venen anticipadament a la Perruqueria Miquel Roger del carrer Sant Joan. També es vendran diumenge d’una a dues i mitja hora abans de l’inici del festival.