dimecres, 14 d’octubre del 2009

Sense punteria

El primer equip de Calella de futbol només va poder sumar un punt a casa contra el Bufalà. Els homes d'Antonio Navas es van estavellar una i altra vegada contra la muralla ultradefensiva del Bufalà.

Calella 0 - Bufalà 0. Els calellencs no tenen gol, i han tornat a ensopegar a casa aquest cap de setmana. Els rivals van plantar una autèntica fortalesa al camp de La Muntanyeta, i tots els intents per arribar a porta van ser infructífers i desaprofitats per part dels calellencs. El Bufalà jugava amb un sistema tàctic de 4-4-2, fins i tot jugant amb 5 defenses en moments concrets. Els nostres ho intentaven, però la manca de punteria dels calellencs comença a ser preocupant. I més si tenim en compte que al minut 30 de partit el Bufalà es va quedar amb un home menys i, ni tan sols jugant contra deu, el Calella va poder marcar, desaprofitant ocasions de gol i no xutant contra el porter rival.

La setmana vinent el Calella juga fora, al camp del Pineda B i s'espera que les coses millorin i els nostres puguin sumar els tres primers punts de la temporada.