divendres, 2 d’octubre del 2009

Programació de Tardor-Hivern a Ràdio Calella

Ràdio Calella posa en marxa el proper dilluns 5 d'octubre la nova programació de tardor-hivern. Entre les novetats destaca la incorporació d'un programa infantil i un programa realitzat per la comunitat llatinoamericana de Calella.

La nova graella de Ràdio Calella ve farcida d'importants novetats. Un programa infantil setmanal conduït per Mar Mir que té per títol “El pati de l'Ós” i que s'emetrà divendres a un quart de vuit del vespre.

L'altre nova aposta de Ràdio Calella té per títol “Miscel·lània”, estarà conduït per Washington Zambrano i anirà especialment adreçat a la comunitat llatinoamericana de Calella. Els divendres després del programa infantil vindrà una franja musical dance adreçada al públic jove.

Diversos programes de la franja nocturna com "La Banqueta"- dilluns i dijous a les 21h- es reemetran l'endemà a les 2 del migdia després del "Parlem-ne" -13'15h- de Sònia Montañola que torna amb noves seccions. Els informatius continuaran ocupant bona part de la graella de Ràdio Calella amb butlletins cada hora i els 3 informatius diaris: Info Matí -9h-, Info Migdia- 13h- i Info Vespre- 19h-, conduïts per Emili Pacheco i Dolors Lieury.

Oriol Leo es posa al davant d'un renovat "Fòrum Obert" que s'emetrà a partir d'ara cada dijous de 20 a 21h, i que mantindrà una tertúlia política cada tercer dijous de mes amb Teresa Márquez.

Una de les novetats és l'espai quinzenal de salut mental "Obertament" que realitza la Comunitat Terapèutica del Maresme i dirigeix el doctor Guillem Humet.

Es mantenen també a la graella programes amb gran acceptació com ara "Quesito Rosa" de crítica de cinema i televisió -dimarts a les 20h- "Top Cat"- dimarts a les 21h-, "Boulevard Pop"-dimecres a les 20h-, "El Retrovisor" -dimecres a les 21h i diumenges a les 11h-, "Esclat"- dissabtes a les 9h i "El Dominical"- diumenge a les 9h-.

El director de Ràdio Calella, Jordi Bota, ha destacat que "es tracta d'una programació molt completa i on es cobreixen targets com ara l'infantil que fins ara no havien tingut cabuda; una cosa que crec que és de cabdal importància". Bota ha destacat que en els darrers anys l'oferta dels nous programes ha anat creixent temporada rere temporada i que el "que es pretén és arribar arreu i ser presents també en tots els actes importats de la ciutat, com hem fet, cobrint Challenge, festes, Aplecs, fires...".